Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Laminaat van Balterio

Balterio laminaat

Het laminaat van Balterio staat al jaren bekend om de perfecte kwaliteit en de sfeervolle uitstraling. En daarbij is het ook nog eens eenvoudig om te leggen. Wilt u een laminaatvloer die sfeerbepalend is in uw woning? Kom dan eens bij Vloooer kijken, wij zijn een gecertificeerd dealer van Balterio en kunnen elke vloer uit deze collectie heel snel leveren.

Laminaat in diverse breedtes en lengtes

Het laminaat van Balterio is verkrijgbaar in verschillende breedte- en lengtematen. En natuurlijk in een uitgebreid assortiment van dessins. Met veel houtdecors; van klassiek eiken tot gebleekt, mat of vintage. Elke variant op natuurlijk hout vindt u eigenlijk wel in het laminaat van Balterio.

Laminaattegels voor een strakke tegelvloer

Balterio heeft ook een heel bijzonder laminaat in de collectie; de Pure Stone. Laminaattegels met prachtige steenmotieven. Alsof het echt steen is, maar dan niet zo koud en hard. En elke grote laminaattegel heeft een kleine v-groef aan alle vier de zijdes. Zo krijgt deze Pure Stone tegelvloer echt de uitstraling van een stenen vloer. 

Balterio bij Vloooer

Op het laminaat geeft Balterio 25 jaar garantie mits het in een huiselijke omgeving is geplaatst. De collectie is bijzonder divers en zeker ook verrassend. Het is geschikt voor in huis, in de keuken en kan ook in winkels geplaatst worden. Wat precies voor uw situatie geschikt is, hangt af van de gebruiksintensiteit en uw wensen. Komt u eens langs, dan bespreken we dat graag met u.