Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Laminaat van Egger

Laminaatvloeren voor uw interieur

De laminaatvloeren van Egger zijn een designartikel in uw interieur. Actueel, trendy en met een heel ruim aanbod vindt u hier altijd wel een stijl die bij u past. En Vloooer heeft deze collectie opgenomen in het assortiment. Zodat u bij ons altijd de vloer van uw keuze kunt vinden.

Ruime keuze in laminaat van Egger

Smaak is heel persoonlijk en dat zijn de laminaatvloeren van Egger ook. Met decors die variĆ«ren van vintage tot modern en een aanbod dat net zo kleurrijk is als de natuur heeft u bij Egger echt wel wat te kiezen. 

Voordelen van Egger laminaat

Natuurlijk is kwaliteit ook bij Egger laminaat niet vergeten. Deze laminaatvloeren bieden u verschillende voordelen zoals:

  • Robuust
  • Lange levensduur
  • Stootvast
  • UV-resistent
  • Eenvoudig te onderhouden
  • HygiĆ«nisch

Antislip op uw laminaat

Of u nu kiest voor een stenen of een houten look, dit laminaat heeft een bijpassend oppervlak. Zo zijn de stenen decors voorzien van een geborstelde structuur en hebben de houten decors een levendige uitstraling van een geoliede houten vloer of juist de kenmerkende houtnerfstructuren. En wilt u liever geborsteld hout of een zaagsnede? Ook die decors zijn terug te vinden in het laminaat van Egger evenals laminaat met een antislip-oppervlakte.

Egger bij Vloooer

Het laminaat van Egger is de moeite waard, en zo is ook de uitgebreidheid van de collectie. Kom daarom eens bij ons de vloeren van Egger zelf bekijken. U vindt ze in onze winkels in Amsterdam Zuidoost en Houten.