Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Parket van Lalegno

Lamelparket van Lalegno

Het houten lamelparket van Lalegno vindt u vanzelfsprekend ook in de ruime collectie van Vloooer. Lalegno is een bijzonder lamelparket dat veel gekozen wordt voor professioneel gebruik. Maar behalve in projecten staan de houten vloeren van Lalegno vanzelfsprekend ook heel mooi in een huiselijke ambiance!

Meerdere lagen parket

Het parket bestaat uit meerdere lagen en is daardoor bijzonder stabiel, milieuvriendelijk en heeft een stevige toplaag die meerdere malen opnieuw geschuurd kan worden. Zo kunt u het steeds weer opnieuw afwerken in de stijl van uw keuze en aansluitend bij de uitstraling van uw interieur zonder dat de vloer aan schoonheid verliest.

Uitgebreide collectie houten vloeren

De collectie van Lalegno is heel uitgebreid. Allereerst heeft u al de keuze uit drie houtsoorten, eik, tropisch hardhout en bamboe. Maar ook de dikte van de plank, van de toplaag en de samenstelling van de plank varieert. Vervolgens is elke variant weer verkrijgbaar in diverse afwerkingen; gerookt, geborsteld, getrommeld, brut (niet afgewerkt), in witolie tot natuurolie en veel meer. 

Lalegno bij Vloooer

Heeft u de keuze binnen dit uitgebreide assortiment gemaakt, dan kunt u ook nog kiezen uit diverse legvormen. Voor meer informatie daarover en om u te helpen een goede keuze te maken kunt u natuurlijk altijd bij onze vloerspecialist terecht. Wij staan zowel in Amsterdam Zuidoost als in Houten voor u klaar.