Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten
Wijk bij Duurstede: 0343 - 750 210 Facebook Wijks Woontheater

Laminaatvloeren van BerryAlloc

BerryAlloc, complete collectie vloeren

De complete collectie van BerryAlloc, vroeger bekend als BerryFloor, vindt u bij Vloooer. Van laminaat met of zonder v-groef, extra lange of brede planken of juist en smalle plank, tegellaminaat of een klassieke laminaatvloer, BerryAlloc heeft het. En wij dus ook. Komt u eens kijken?

Laminaat voor elke ruimte

De laminaatvloeren van BerryAlloc zijn duurzaam met heel veel diverse dessins, afwerkingen en soorten hout. Het is geschikt voor elk interieur, sommige zelfs voor de natte ruimtes. En op het meeste laminaat krijgt u van de leverancier 25 jaar garantie, op de HydroPlus 10 jaar. 

Bijzonder laminaat van BerryAlloc

Wist u dat BerryAlloc ook bijzondere laminaatvloeren heeft? Zoals stil en waterafstotend waarbij de toplaag in vinyl is zodat het impactgeluid enorm vermindert. Of laminaat van extra dikke planken die ook extra sterk zijn waardoor het heel goed bestand is tegen krassen. En wilt u vloerverwarming onder uw laminaat? Dan ook kunt u voor de meeste laminaatvloeren van BerryAlloc kiezen. 

BerryAlloc bij Vloooer

Voor welke ruimte u ook laminaat zoekt, BerryAlloc is eigenlijk altijd geschikt. Het gaat er alleen nog maar om wat u mooi vindt. En met de uitgebreide keuze is dat misschien nog wel het meest lastig. Maar daar helpen we u graag bij. Wilt u zeker zijn dat we alle tijd hebben om u te adviseren, maak dan eerst een afspraak. De vloerspecialist van Vloooer maakt zijn agenda dan speciaal voor u vrij om u alles over deze mooie vloer van laminaat te vertellen.