Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten
Wijk bij Duurstede: 0343 - 750 210 Facebook Wijks Woontheater

Moduleo pvc-vloeren

PVC voor woning, winkel of bedrijf

De pvc-vloeren van Moduleo zijn duurzaam en met een unieke uitstraling. Met honderden steen- en houtdessins kiest u bij Moduleo voor de vloer die past bij wie u bent. En natuurlijk voor het gebruik, want of u het nu in een woning, winkel of bedrijf wenst, Moduleo heeft voor al die verschillende gebruiken een vloer.

PVC van Moduleo, ook voor de badkamer

Met pvc in uw woning creëert u een stijlvolle basis voor uw interieur. De keuze tussen hout- en steeneffecten op de vloer is bijzonder ruim. En de vloeren zelf zijn eenvoudig schoon te maken, geluiddempend, warmte-isolerend en vochtwerend. U kunt daardoor het pvc van Moduleo ook gebruiken in een badkamer.  

Moduleo pvc voor projecten

Voor projecten zoals winkels of juist kamers die intensief worden gebruikt, is de Transform-collectie van Moduleo bijzonder geschikt. De vloeren zijn voorzien van een beschermlaag die het vlekbestendig maken en daardoor ook geschikt zijn voor industrieel gebruik. Natuurlijk kunt u ook hier kiezen uit veel hout- en steendessins. Deze pvc-vloeren zijn voorzien van een antisliplaag en krijgen van de leverancier een garantie van 20 jaar.

PVC-vloeren met reliëf

De Impress-collectie van Moduleo bestaan uit pvc-vloeren die letterlijk indruk maken. Door de reliëfdruk krijgt elke vloer een natuurgetrouwe look en touch! Met oog voor de kleinste details komt het hout op deze vloer tot leven en is daarmee geschikt voor moderne interieurtrends. Door het sterke materiaal zijn ook deze vloeren geschikt voor projecten en komen zeker goed tot hun recht in restaurants of moderne showrooms. Ook deze collectie pvc-vloeren krijgt van Moduleo 20 jaar garantie.

Moduleo bij Vloooer

Vloooer is een gecertificeerd dealer van de Moduleo pvc-vloeren. Bij ons vindt u zowel in Amsterdam Zuidoost als in Houten een uitgebreide collectie. Komt u daarom gerust zelf eens langs. Onze vloerspecialist vertelt u graag meer.