Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten
Wijk bij Duurstede: 0343 - 750 210 Facebook Wijks Woontheater

WICANDERS PVC VLOEREN

PVC-vloeren met kliksysteem bij Vloooer 

De pvc-vloeren van Wicanders zijn authentieke vinylvloeren met een kernlaag van kurk en exclusieve dessins die op hout en natuursteen zijn gebaseerd. Deze vloeren vormen de perfecte synergie tussen het luxe van vinyl en het comfort van kurk; mooi, duurzaam, sterk en makkelijk in onderhoud. Ideaal dus voor in elke woning of commerciƫle ruimte. De moderne en comfortabele vinylvloeren van Wicanders geven elke woning een warme sfeer.

De voordelen van een Wicanders pvc-vloer

De Wicanders pvc-vloeren worden zonder lijm gelegd maar via een sterk en gemakkelijk kliksysteem. Andere voordelen zijn onder meer:

  • Stille vloer dankzij de natuurlijke geluiddempende werking van kurk
  • Warme vloer doordat kurk warmte optimaal isoleert
  • Hoog loopcomfort doordat de vloer heel flexibel is
  • Robuuste vloeren doordat ze heel schokbestendig zijn

En natuurlijk zijn deze pvc-vloeren zachter dan hout en harder dan tapijt. Een ideale combinatie om op te lopen, werken, spelen en bewegen.

PVC-vloer als tegel of plank

Deze vloeren zijn verkrijgbaar in tegels van 60,5 x 45,0 cm of in planken van 90,5 x 29,5 cm als u kiest voor een steendessin. De houten dessins zijn uitsluitend verkrijgbaar in planken van 1,22 meter bij 18,5 cm. Elk vloerdeel van de Wicanders pvc-collectie heeft een beschermende toplaag met reliƫfstructuur. De dikte daarvan varieert per serie en is tussen de 0,2 tot 0,5 mm dik.

Hydrocork

Bij Wicanders kunt u ook kiezen voor de Hydrocork–collectie. Een watervaste vloer met een dikte van maar 6 mm. Deze vinylvloer kan gemakkelijk bovenop elke andere vloer gelegd worden. Een vernieuwend kliksysteem, het PressFit compressiesysteem, zorgt ervoor dat de naden waterdicht zijn en de ligging stabiel. Elke plank heeft ook een 4-zijdige V-groef.

Wicanders pvc-vloeren, te koop bij Vloooer

Alle pvc-vloeren van Wicanders zijn te koop bij Vloooer. U kunt ze zelf komen bekijken en beoordelen in onze winkels in Amsterdam Zuidoost en Houten.   

 

WICANDERS PVC VLOEREN IMPRESSIE