Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Kurk op de vloer, WISE by Amorim

Kurk is dé ideale vloerbedekking. Het geeft een optimale vloertemperatuur, is een efficiënte geluidsdemper en bijzonder duurzaam. Vloooer verkoopt daarom de kwalitatieve kurken vloeren van Amorim,  Trendy en stijlvol , de nieuwe kurkvloer WISE,  zodat er altijd een kurken vloer is die past bij uw smaak en interieur.Vloooer Amsterdam en Houten beschikt over de complete collectie WISE kurk vloeren.

 

 

 

 

Kurken vloer; voor elk interieur

Wie bij kurk nog aan een wat degelijke vloer denkt, heeft de nieuwste collecties in ons assortiment nog niet gezien. Kurk is authentiek met een natuurlijk motief en wordt in een grote variëteit van kleuren en samenstellingen verwerkt. Zo is er ook kurk met een metalen look inclusief de kenmerkende gloed en verouderde uitstraling. Perfect voor interieurs in een urban stijl.

Voordelen van kurk

Kurk heeft vele voordelen. Zo is het een ideale geluidsdemper en schokabsorberend door de natuurlijke samenstelling met 40 miljoen cellen per kubieke centimeter in een honinggraatstructuur. Daarbij isoleert kurk ook goed waardoor het energiebesparend werkt en altijd een comfortabele gevoelstemperatuur heeft. Met kurk heeft u dus een vloer die zowel stil als comfortabel is. 

Grondstof

Kurk waarvan de vloeren worden gemaakt, komt van de schors van de kurkeik. Dit wordt handmatig van de stam gehaald. De eerste kurkschors kan na 27 jaar worden verwijderd, daarna elke 9 jaar. Hoe ouder de boom, hoe beter de kwaliteit. De grondstof blijft zichzelf zo aanvullen waardoor vloeren van kurk dus geen belasting voor het milieu vormen.

Bekijk de collectie vloeren van kurk in Amsterdam Zuidoost of Houten

Bent u benieuwd naar onze collectie vloeren van kurk? Kom dan eens langs in een van onze winkels. Zowel in Amsterdam Zuidoost als in Houten kunt u de kurken vloeren zelf bekijken. En wilt u persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met onze vloerspecialist.