Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Tapijt

Tapijt op de vloer geeft een interieur direct warmte en sfeer. En dan hoeft het niet eens hoogpolig te zijn. Tapijt bestaat in zoveel soorten en varianten dat er altijd wel een is die geschikt is voor uw situatie. Of dat nu voor een bedrijf, winkel of een kamer in uw huis is.

Tapijttegels

Tapijt is vooral bekend van de kamerbrede rollen. Maar bij Vloooer verkopen we ook bijzondere tapijttegels. Bijzonder omdat ze dezelfde uitstraling hebben van een mooi, hoogpolig kamerbreed tapijt. Want de tijd dat tapijttegels alleen maar ongemakkelijk en hardharig was, is allang voorbij. De tapijttegels zijn nu mooi en natuurlijk nog steeds heel praktisch. En, niet onbelangrijk, wij verkopen ook tegels die geschikt zijn voor mensen met een allergie.

Ongelooflijk grote collectie in tapijt

Tapijt of tapijttegels geven elke ruimte een warm thuisgevoel. Maar niet elk tapijt is geschikt voor elke ruimte. Laat u daarom goed adviseren door onze vloerspecialist. De vezel en textuur van het tapijt bepalen de mate van slijtvastheid en hoe intensief het gebruikt kan worden. De stijl bepaalt natuurlijk of het past bij uw persoonlijke smaak en de ruimte waar het voor bedoeld is. En welke smaak en welke wens u ook heeft, de collectie bij Vloooer in tapijt en tapijttegels is ongelooflijk groot. U kunt hier dus altijd slagen.

VTWONEN VLOERKLEDEN EN TAPIJTCOLLECTIE

Persoonlijke service en advies

Heeft tapijt wel uw voorkeur maar ziet u op tegen het plaatsen? Of wilt u van verschillende tapijttegels een bepaald motief op uw vloer laten leggen? Dan kunt u een beroep doen op onze professionele legservice. De vloerspecialist kan u daar alles over vertellen en tevens aanraden welke ondervloer het meest geschikt is bij het tapijt van uw keuze. Wilt u een afspraak met de vloerspecialist? Neem dan contact met ons op en we zien u binnenkort in een van onze winkels.