Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Legservice vloeren

Onze professionele legservice legt uw vloeren snel en vakkundig. Met enkel vakmannen plaatsen wij vloeren in het door u gewenste motief. En indien gewenst leggen wij voor u ook de ondervloer en, of de plinten.

Voor vloeren, ondervloeren en plinten

Heeft u bij ons de vloer besteld, dan kunt u direct aangeven dat u gebruik wilt maken van onze legservice. Zodra wij weten dat de vloeren en eventuele andere materialen bezorgd zullen worden, maken we met u een afspraak om de vloer, ondervloer en, of plinten te komen leggen.

Bekleden trap

Wilt u ook uw trap laten bekleden? Dat kan! Met traprenovatie zorgt u ervoor dat de trap helemaal past bij de nieuwe vloer. Ook hiervoor kunt u een afspraak maken met onze vloerspecialist.

Verwijderen oude vloer?

Moet voordat de nieuwe vloer gelegd wordt de oude vloer nog verwijderd worden? Vraag ons dan gerust u hierbij te helpen. Deze service bieden wij in combinatie met de legservice regelmatig aan. Onze vloerspecialist vertelt u hier graag meer over.

De legservice voor vloeren van Vloooer

De legservice van Vloooer kunt u altijd afnemen, ook als u voor slechts een ruimte een vloer heeft besteld. De legservice geldt echter niet voor vloeren, ondervloeren en, of plinten die u niet bij Vloooer heeft gekocht. 

Kosten van de legservice

Laminaatvloeren worden door ons compleet gelegd .Dit is voor de gehele vloer; ondervloer, laminaat en plinten. Wilt u weten wat de exacte prijs voor uw huis of project zal zijn? Of heeft u een andere vloer waarvoor u de prijs van het leggen wilt weten? Vraag het dan aan onze vloerspecialist. De kosten voor het leggen zijn altijd inclusief het plaatsen van de ondervloer en de plinten.

Meer weten over de legservice voor uw vloer?

Voor meer informatie over de legservice voor uw vloer kunt u altijd contact met ons opnemen. Of kom langs in onze winkel. Zowel in Amsterdam Zuidoost als in Houten staan we voor u klaar!