Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Ondervloer

Ook wat je niet ziet, kan heel belangrijk zijn. Zoals ondervloeren. Daarmee zorgt u ervoor dat uw vloer stabiel ligt, geluid dempt, vocht weert en warmte isoleert of juist doorgeeft. Onderschat dus niet het belang van een ondervloer. En kies de juiste voor uw vloer, ruimte en ondergrond. Vloooer helpt u daar graag bij.

De juiste ondervloer

Of u nu voor parket of laminaat kiest, wel of geen vloerverwarming neemt en wel of niet vrijstaand woont, een ondervloer is essentieel. Het verhoogt uw wooncomfort en zorgt ervoor dat uw vloer een langere levensduur heeft. En het verschil van geluid in uw eigen ruimte of bij uw buren zal enorm verschillen als u de juiste ondervloer kiest. 

Het leggen van een ondervloer

Kiest u ervoor om de vloer die u bij ons koopt ook door ons te laten leggen, dan leggen we natuurlijk net zo makkelijk ook de ondervloer. Zodat u zeker weet dat niet alleen uw vloer zelf maar ook de ondervloer goed ligt.

Ondervloer voor beton

Ondervloer op hout

Ondervloer in appartementen

Ondervloer vloerverwarming

Ondervloer bij pvc-vloeren

Ondervloeren voor elke vloer en elke ondergrond

Bij Vloooer hebben we, natuurlijk, een heel uitgebreid assortiment in ondervloeren. Welke vloer u ook bij ons koopt en wat de ondergrond ook is, wij kunnen het leveren. Ook als u natuurlijk niet de uiteindelijke vloer bij ons aanschaft ;-). Komt u bij ons langs in een van onze winkels om u door onze vloerspecialist te laten adviseren? Als u nu een afspraak maakt, weet u zeker dat we alle tijd voor u hebben!