Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Marmoleum

Marmoleum is een typisch Nederlands product; het is linoleum geproduceerd door Forbo. Deze vloerbedekking is geheel uit duurzame grondstoffen gemaakt en volledig biologisch afbreekbaar. Maar daarnaast is het ook gewoon heel praktisch en vriendelijk in onderhoud. Voor een heel uitgebreid aanbod in marmoleum komt u gewoon eens langs in een van onze winkels.

Talloze dessins en kleuren

Marmoleum is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en dessins, van koel tot warm en van stijlvol tot trendy of tijdloos. En doordat het eindeloos gecombineerd kan worden staat marmoleum eigenlijk altijd goed in elk interieur. Het is alleen nog de vraag welke kleur en welk dessin uw voorkeur heeft. Weet u het al?

Advies over marmoleum

Als u twijfelt over marmoleum of over de combinatie die u voor ogen heeft, maak dan eens een afspraak met onze vloerspecialist. Zij weten alles over dit mooie vloerproduct en kunnen u met de verschillende stalen die wij in onze winkels hebben liggen, goed laten zien hoe uw combinatie in werkelijkheid eruit komt te zien. En wat er nog meer mogelijk is.

Voordelen van marmoleum

Behalve dat marmoleum heel praktisch is in onderhoud, kent deze vloer nog veel meer voordelen. Zo is het natuurlijk erg geschikt voor mensen met een allergie en kan het ook gelegd worden op locaties waar het veel te verduren zal hebben zoals in winkels, sportzalen, scholen, kantoren en kantines. En zoekt u een vloer die u boven de vloerverwarming kan leggen? Ook dan is marmoleum erg geschikt doordat het de warmte goed geleid en snel comfortabel warm zal aanvoelen. 

Grote collectie marmoleum in Amsterdam Zuidoost en Houten

U bent van harte welkom om onze uitgebreide collectie marmoleum vloeren zelf eens te komen bekijken. U vindt ons zowel in Amsterdam Zuidoost, tegenover de Mega Praxis Amsterdam ZO , als in Houten langs de A27, tegenover vd Valk Hotel.