Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Laminaat

Laminaat als vloer is mateloos populair. Deze harde vloer kan immers op bijna elke ondergrond gelegd worden, is eenvoudig in onderhoud, heeft talloze uitstralingen en is er in veel verschillende prijsklassen. Bij Vloooer vindt u in het bijzonder ruime assortiment laminaten vloeren altijd wel de vloer van uw keuze.

In veel kleuren en dessins

Met laminaat creĆ«ert  u in huis de sfeer die u wenst. Wij verkopen laminaten vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Ook hebben we laminaatvloeren met dessin van steen. En natuurlijk is alles in veel verschillende kleuren leverbaar. 

Laminaat zelf leggen of laten leggen

Bij ons vindt u laminaat met een gemakkelijke klikverbinding zodat het eenvoudig zelf te leggen is. En heeft u daar helemaal geen tijd voor of zin in? Dan is dat geen probleem. Met onze professionele legservice wordt de vloer bij u thuis, in een project, kantoor of winkel snel en vakkundig gelegd. Precies zoals u het wilt.

Douwes Dekker Laminaat

Quick step laminaatvloer toegepast in de woonkamer

QUICK-STEP LAMINAAT

.

HOOMLINE

MEISTER LAMINAAT

Floorlife Laminaat

Lamett Laminaat

Topmerken in laminaat

In onze showrooms in Amsterdam en Houten verkopen we meer dan 15 merken laminaat. Met deze topmerken hebben wij voor u een compleet aanbod. Kijk hieronder voor een indruk van het laminaat dat wij verkopen of kom eens langs in onze winkel in Amsterdam Zuidoost of Houten. Of maak een afspraak met een vloerspecialist in een van deze winkels. Dan weet u zeker dat we alle tijd hebben om al uw vragen te beantwoorden.

Laminaat, een ideale vloer

Laminaat is een ideale vloer; makkelijk te leggen, eenvoudig schoon te houden en geschikt voor iedereen met een allergie. En door de vele varianten in laminaat vindt u ook altijd wel de vloer die het beste bij uw interieur past. Of u nu laminaat zoekt voor de huiskamer, keuken, bovenverdieping of andere ruimte in uw huis. Of juist voor een zakelijk project zoals voor nieuwbouw, kantoren, winkels of een showroom, bij Vloooer vindt u laminaten vloeren die uiterst slijt- en stootvast zijn tegen aantrekkelijke prijzen. 

Persoonlijk advies van de vloerspecialist

Wilt u weten of u een vloerverwarming onder het laminaat kunt plaatsen, wat voor ondervloer u nodig heeft als het in een appartement gelegd wordt en of het niet zal verbleken in een kamer met veel zonlicht? Laat onze vloerspecialist u dan adviseren zodat u zeker weet dat uw vloer over jaren er nog steeds mooi bij ligt. Kom eens bij ons langs in Amsterdam Zuidoost of Houten. Wij zetten de koffie alvast klaar.