Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Plinten

Plakplinten, hoge plinten, MDF-plinten, massieve eiken plinten en aluminium afwerkingsprofielen. Elke soort en in elke kleur vindt u bij Vloooer.

Plakplinten

De standaard plakplinten voor laminaat hebben een kern van echt hout. Daardoor zijn ze minder gevoelig voor vocht en blijven dus recht en strak liggen. In ons zeer ruime kleurenpallet vindt u altijd de kleur plint die u zoekt; van standaard wit tot de kleur van uw vloer.

Hoge plinten

Met hoge plinten krijgt uw interieur een klassieke uitstraling. En daarbij is het ook erg praktisch, u kunt zo immers de bedrading van apparaten mooi wegwerken. Wij verkopen hoge plinten voor houten vloeren en hoge plinten van fineer. Op welke vloer u ook hoge plinten wilt, bij ons vindt u ze altijd in de gewenste kleur en van uitstekende, duurzame kwaliteit.

MDF-plinten

De hoge witte plint van MDF is en blijft gewild. Of u nu in een strak en modern appartement woont of juist in een klassiek herenhuis, de hoge witte MDF-plint geeft uw interieur altijd een bijzonder mooie uitstraling. In onze winkels kunt u kiezen uit alle mogelijke varianten MDF-plinten.

Massief eiken plint

De massieve eiken plinten voor op houten vloeren of parket worden ook vaak deklijsten genoemd. Bij Vloooer vindt u ze in elke kleursoort; van witgeolied tot gerookt of met natuurlijke olie. Voor uw houten vloer vindt u bij ons altijd de massieve eiken plint die daarbij past.

Aluminium afwerkingsprofielen

De aluminium afwerkingsprofielen zijn solide, praktische oplossingen om een vloer af te werken. Bijvoorbeeld als u een deurmat heeft geplaatst of op de rand van de bovenste traptrede. Voor hoeklijnen, u-profielen of dilatatieprofielen van aluminium en in diverse kleuren kunt u altijd bij ons terecht.

Grootste collectie plinten in Amsterdam Zuidoost en Houten

Wilt u de plinten in ons assortiment eens zelf bekijken? Kom dan gerust langs in een van onze winkels. Zowel in Amsterdam Zuidoost, vlakbij de Ikea en Praxis, als in Houten langs de A27 hebben we de grootste collectie plinten. En wilt u advies of meteen ook een vloer uitzoeken? Maak dan een afspraak met onze vloerspecialist.