Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

PVC-vloeren

PVC als vloerbedekking is nog niet heel bekend, maar wint heel snel aan populariteit. En dat is niet zo vreemd, pvc-vloeren hebben ontzettend veel voordelen en zijn leverbaar in dessins voor elk interieur en elke smaak. 

Duurzame en comfortabele vloer

PVC-vloeren zijn waterafstotend, gemakkelijk schoon te houden en zijn voor veel ruimtes erg geschikt dankzij de antisliplaag. Ook is pvc erg comfortabel. Het neemt namelijk snel de temperatuur van de ruimte over en heeft een uitstekende akoestische demping. Daarbij is het ook nog eens bijzonder duurzaam doordat het erg slijtvast is. Met pvc heeft u voor de komende jaren een prachtige vloer.

PVC-vloer bij vloerverwarming

Een ander groot voordeel van pvc-vloeren is dat het geschikt is voor vloerverwarming of juist vloerkoeling. Gebruikt u de vloerverwarming als hoofdverwarming, dan is het goed te weten dat pvc een uitstekende geleiding voor de warmte is. Er gaat dus minder warmte verloren dan bij andere vloeren zoals laminaat. Een efficiƫnte en comfortabele vloer dus!

Floorify PVC vloeren

Douwes Dekker PVC-vloeren

QUICK STEP PVC VLOEREN

HOOMLINE

COREtec PVC vloeren

RIGIDCORE XL VLOEREN

Bodiax PVC vloeren

ELEMENTAL BY ASPECTA VLOEREN

Eenvoudig leggen of laten leggen

PVC lijkt misschien op het eerste gezicht op zeil, toch is er een heel belangrijk verschil. PVC wordt geleverd in stroken, net als laminaat. Daardoor is het heel eenvoudig om een pvc-vloer te leggen. Bij Vloooer vindt u pvc-vloeren met een klikverbinding en in dryback-uitvoering waarmee het pvc volledig verlijmd wordt op de ondervloer. En ziet u toch op tegen het leggen van een pvc-vloer? Dan regelt u bij ons toch gewoon de legservice?

Groot aanbod van pvc-vloeren

Vloooer is een gecertificeerd dealer van Moduleo Designs Floors, leverancier van hoogwaardige pvc-vloeren, en van Quickstep voor pvc-vloeren. En daarnaast hebben wij ook uitstekende vloeren van pvc van het merk Xrossfloor. Eigenlijk is de keuze gewoon aan u; welke stijl past het beste bij uw smaak en uw interieur? Kunt u niet kiezen? Geen probleem, wij helpen u graag een selectie te maken in ons ruime assortiment.

Persoonlijk advies over pvc-vloeren

Maakt u nu een afspraak voor onze winkel in Amsterdam Zuidoost of Houten, dan weet u zeker dat een vloerspecialist alle tijd heeft om u meer te vertellen over de pvc-vloeren.