Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Houten vloeren

Een houten vloer geeft een kamer een heel authentiek karakter. Bij Vloooer vindt u vele soorten houten vloeren als parketvloer, ook bekend als lamelparket. Van een rustieke uitstraling, doorleefd of gerookt tot vloeren met een rustige, natuurlijke look. 

Lamelparket van hout

Een lamelparket wordt vaak een parketvloer genoemd. Maar lamelparket is een houten vloer, samengesteld uit een aantal lagen hout en werkt veel minder dan een massief houten vloerdeel. Bij lamelparket ziet u bovenop de warme en sfeervolle uitstraling van massief hout en daaronder bevindt zich een stabiele onderlaag van meestal populierenhout. Dit is minder schadelijk voor het milieu en onze bossen en dus veel meer stabiel als het bij u op de vloer ligt.

Advies bij parket

Parket heeft altijd een speciale behandeling ondergaan. Daardoor is het slijtvast en goed te onderhouden. Natuurlijk is niet elke parketvloer geschikt voor elke ruimte. De intensiteit van het gebruik en de ondergrond zijn van invloed op deze houten vloer. Laat u daarom eerst goed adviseren zodat u zeker weet dat u een vloer kiest waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

MEISTER LINDURA HOUTEN VLOEREN

LAMETT VLOEREN

Hollandsche vloeren

FLOORLIFE PARKET VLOEREN

Estante de makkelijkste houtenvloeren

Estante vloeren

Legpatroon voor parketvloeren

De unieke uitstraling van een houten vloer wordt nog meer benadrukt door het patroon waarin het wordt gelegd. Wilt u uw parketvloer gelegd in een visgraat, een Hongaarse punt, een Versaillespatroon of juist strak in de lengte? Het kan allemaal. Wij leveren de vloeren aan u zodat u ze zelf kunt leggen of leggen ze voor u met onze professionele legservice in het gewenste patroon.

Lamelparket- en houten vloeren in Amsterdam Zuidoost of Houten

Net als met elke andere vloer volgen ook de houten vloeren de trends van tegenwoordig. Vloeren met een doorleefde uitstraling, klassiek of juist trendy, u vindt ze allemaal in onze showroom in Amsterdam Zuidoost en Houten. Komt u gerust eens langs om ze te bekijken of u persoonlijk te laten adviseren. Onze vloerspecialist helpt u graag met het kiezen van de juiste vloer die past bij uw smaak en interieur.