Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Traprenovatie

Laat uw trap er weer als nieuw uitzien met de traprenovatie van Vloooer. Bijvoorbeeld als u net de benedenverdieping van een nieuwe vloer heeft voorzien. De oude trap is dan ineens niet zo mooi meer, en dat is jammer. Met traprenovatie laat u de trap met tapijt, hout of laminaat opnieuw bekleden zodat die er weer perfect uitziet.

Trap bekleden

Een trap kunt u laten bekleden met tapijt, hout of laminaat. De variĆ«teit in kleuren en kwaliteit is enorm. Het is eigenlijk vooral een kwestie van smaak; met tapijt wordt de trap wat chiquer en met hout juist stijlvoller en strak. 

Ondervloer voor een trap

Ook op de trap verhoogt een goede ondervloer het comfort en verlengt het de levensduur van de bekleding. Daarbij vermindert het vanzelfsprekend ook het geluid, en dat kan heel aangenaam zijn!

Houten traptredes

Heeft u een houten vloer dan is het mogelijk om de trap bijpassend te bekleden met eikenhouten overzettredes. De trap kan in dezelfde kleur als de vloer worden gebracht via kleurolie. Laminaat op de trap kan met de vloeren van Douwes Dekker Laminaat. Ook deze zijn in legio kleuren beschikbaar zodat u altijd een mooie combinatie kunt samenstellen tussen uw vloer en de trap.

Trapbekleding door vakmensen

Het goed leggen van trapbekleding is een vak apart. Vandaar dat wij dit uitsluitend door vakmensen laten doen. Wilt u uw trap zelf bekleden dan kan dat natuurlijk ook. En als u wilt, kan onze vloerspecialist u daarin vooraf goed adviseren.

Meer weten over traprenovatie?

Wilt u meer weten over traprenovatie en de vele mogelijkheden van het bekleden van trappen? Kom dan eens langs in een van onze winkels in Amsterdam Zuidoost of Houten. Of maak alvast een afspraak met een vloerspecialist zodat er alle tijd is voor een persoonlijk advies.

  

Trap met PVC Floorlife                              Trap gestoffeerd met tapijt           Trap renovatie MEXXform systemen