Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Vloooer Huismerk in laminaat en houten vloeren

Vloeren van uitstekende prijs en kwaliteit

Zoveel smaken, zoveel vloeren. En om u daarin op weg te helpen hebben wij voor u al een selectie gemaakt met ons eigen huismerk. In deze huisselectie vindt u vloeren waarvan de prijs-kwaliteitverhouding zonder meer uitstekend te noemen is. En ze hebben stuk voor stuk volledige fabrieksgarantie.

Onze huisselectie in vloeren

Alle vloeren in onze huisselectie zijn voorzien van een klikverbinding en hebben minimaal 7 jaar garantie. U kunt kiezen uit vloeren met en zonder v-groef en vloeren voor bijna elke gebruikssituatie; van een slaapkamer tot intensief gebruikte winkelvloer.

5 collecties vloeren

Het huismerk van Vloooer bestaat uit vijf collecties vloeren:

Vloooer huisselectie Basis                                 Tot € 10,00 p/m2  

Deze vloeren zijn snel leverbaar en hebben een prima kwaliteit voor een heel voordelige prijs. De vloeren in deze collectie zijn van gebruiksklassen 23/31 of 23/32, geschikt voor vloerverwarming, hebben minstens 7 jaar garantie en bieden de keuze uit diverse trendy dessins.

 

Vloooer huisselectie Lifestyle                          Tot € 15,95 p/m2

Laminaatvloeren van 7 mm dik en met een garantie tot 15 jaar. Deze vloeren hebben een kliksysteem en een tweevoudige v-groef. Ze zijn van gebruiksklasse 23/31 en verkrijgbaar in een matte, modieuze look en diverse kleuren.

 

Vloooer huisselectie Luxe                                  Tot € 16,95 p/m2

De luxe collectie van het huismerk van Vloooer heeft laminaat van 8 mm dik en een garantie tot wel 20 jaar. Ook dit laminaat komt met een klikverbinding maar heeft een viervoudige v-groef, gebruiksklasse 23/32. Ook bij deze vloeren van laminaat kunt u kiezen uit diverse matte en modieuze dessins in verschillende kleuren.

 

Vloooer huisselectie Extreem                          Vanaf € 17,95 p/m2

Dit laminaat is extra breed en/of extra lang. Het laminaat is zelf 8 mm dik, heeft een garantie tot 20 jaar, een klikverbinding en een v-groef die twee- of viervoudig is. De gebruiksklasse is 23/32 en het aanbod is divers met matte, modieuze dessins en allerlei kleuren.

 

Vloooer huisselectie Houten vloeren           Vanaf € 26,95 p/m2

In onze huisselectie kunt u ook voor lamelparket kiezen. Deze houten vloeren varieren van 10 tot 15 mm dikte, zijn standaard geolied en hebben breedtes van 15 tot wel 24 cm. In deze selectie vindt u een heel breed aanbod parket met rustieke, verouderde en gerookte houten vloeren. Elke vloer is snel leverbaar.

Huisselectie vloeren in Amsterdam Zuidoost en Houten

Zoveel smaken, zoveel aanbod, ook in vloeren. Kom dus voor een uitstekende vloer tegen een minstens zo uitstekende prijs naar Vloooer in Amsterdam Zuidoost of Houten. We zien u graag bij ons in de winkel!