Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Beschadigingen.nl

Een pit, kras of deuk in uw vloer, keukenblad of trap? De vakmannen van Beschadigingen.nl herstellen het snel en voordelig. Bij beschadigingen aan zowel hout, laminaat, fineer, pvc en marmoleum moet u bij Beschadigingen.nl zijn.

Beschadigingen.nl is onderdeel van Vloooer en heeft meer dan 20 jaar ervaring in vloeren en reparaties. Ons team bestaat uit vier ervaren vakmensen met een schat aan kennis en expertise in het repareren van verschillende soorten vloeren, trappen, badkamermeubelen en keukenbladen.Beschadigingen laat u herstellen door de vakmensen van Beschadigingen.nl. Onze specialisten repareren de schade aan uw vloer, trap of keukenblad vakkundig en snel. Zo wordt uw mooie vloer bijna altijd weer in de originele staat hersteld.

 

VLOER, KEUKENBLAD OF TRAP REPAREREN? GOED EN VOORDELIG!

Is uw vloer, keukenblad of trap eenmaal beschadigd, dan springt dat steeds weer in het oog. En dat is heel vervelend. Een reparatie is dan een mooie en voordelige oplossing, zeker als u nog een tijd van uw vloer wilt genieten. Het herstellen van de beschadigingen is tenslotte altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw product. Bij Beschadigingen.nl kunt u altijd terecht.

BESCHADIGINGEN HERSTELLEN AAN ELK PRODUCT

Onze bekwame vakmensen herstellen beschadigingen aan vrijwel elke vloer, trap of keukenblad; van hout en laminaat tot pvc en marmoleum. Vraag ons daarom eerst om advies voordat u zelf uw vloer probeert te herstellen. Een flinke beschadiging vraagt immers om een kundige aanpak, een aanpak van de specialisten van Beschadigingen.nl.

VOORAF DUIDELIJKHEID

Het is mogelijk dat uw verzekering de schade vergoed. Vraag dit daarom altijd na. En heeft u twijfels over de mogelijkheden van herstel? Dan kunt u ons ook altijd bellen. Als u ons een foto van de beschadiging stuurt, dan geven we u vooraf een inschatting hoe en in welke mate de beschadigingen aan uw vloer hersteld kunnen worden. Zo weet u waar u aan toe bent.

 

BESCHADIGINGEN.NL HELPT U GRAAG

Heeft u een beschadiging aan uw vloer? Bel dan met Beschadigingen.nl de specialist in vloeren met winkels in Amsterdam Zuidoost en in Houten. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Meld hier uw beschadiging: 

 

BESCHADIGINGEN.NL

Stekkenbergweg 12

1105 AJ Amsterdam

KvK 34265385