Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Beschadigingen aan uw vloer?

Een pit, kras of deuk in uw vloer? Onze vakmannen herstellen het snel en voordelig. Bij beschadigingen aan zowel hout, laminaat, pvc en marmoleum.

Beschadigingen aan uw vloer kunt u goed laten herstellen met de vakmensen van Vloooer. Onze specialisten repareren de schade aan uw vloer vakkundig en snel. Zo wordt uw mooie vloer bijna altijd weer in de originele staat hersteld.

Vloer repareren? Goed en voordelig!

Is uw vloer eenmaal beschadigd, dan springt dat steeds weer in het oog. En dat is heel vervelend. Een reparatie is dan een goede en voordelige oplossing, zeker als u nog een tijd van uw vloer wilt blijven genieten. Het herstellen van de beschadigingen is tenslotte altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe vloer.

Beschadigingen herstellen aan elke vloer

Onze vakmensen herstellen beschadigingen aan vrijwel elke vloer; van hout en laminaat tot pvc en marmoleum. Vraag ons daarom eerst om advies voordat u zelf uw vloer probeert te herstellen. Een flinke beschadiging vraagt immers om een kundige aanpak, een aanpak van de specialisten van Vloooer.

Vooraf duidelijkheid

Het is mogelijk dat uw verzekering de schade vergoed. Vraag dit daarom altijd na. En heeft u twijfels over de mogelijkheden van herstel? Dan kunt u ons ook altijd bellen. Als u ons een foto van de beschadiging stuurt, dan geven we u vooraf een inschatting hoe en in welke mate de beschadigingen aan uw vloer hersteld kunnen worden. Zo weet u waar u aan toe bent.

Vloooer, bij beschadigingen aan uw vloer

Heeft u een beschadiging aan uw vloer? Bel dan Vloooer, de specialist in vloeren met winkels in Amsterdam Zuidoost en in Houten. Onze vakmensen helpen u graag verder.

Meld hier uw beschadiging: