Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Bodiax PVC VLOEREN

TOPKWALITEIT VAN Bodiax

Degelijke topkwaliteit, dat zijn de vloeren van Bodiax. Bodiaxl geeft je niet alleen ‘ The ease of PVC’, het gemak van PVC Je krijgt er ook “The look of Wood’ bij: het ziet eruit als Parket.

Bodiax de Hydro-core Klik pvc vloooer!

PVC van Bodiax

Het PVC van Bodiax is makkelijk te plaatsen en kan tegen een stevige stoot. Het gamma bestaat uit twee verschillende collecties met elk hun eigen kenmerken. Zo vind je ongetwijfeld de vloer die perfect past bij de rest van je interieur. Van licht PVC waarmee uw vloer een rustige basis vormt in uw interieur tot volle, donkere tinten PVC die chic en opvallend zijn en uw huis of project juist een krachtig accent geven. Wilt u klikken ( heeft de voorkeur vanwege de hoge stabiliteit) of plakken, rechte plank of visgraatvloer het kan met Bodiax U vindt de pvc-vloeren van BODIAX in onze winkels in in Amsterdam Zuidoost en Houten.

Hydro-core klik of Dry back pvc vloeren van Bodiax

Bodiax PVC vloeren BIJ VLOOOER

In onze beide showrooms vindt u de aansprekende collectie vloeren van Bodiax. Komt u bij ons langs dan helpen wij u graag een keuze te maken die past bij uw wensen en smaak. Vloooer vindt u zowel in Amsterdam Zuidoost vlakbij de Ikea en Praxis als in Houten, langs de A27.