Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Vloeren van Douwes Dekker

Laminaat en pvc

Authentieke vloeren of ‘vloeren met karakter’ zoals het merk Douwes Dekker het zelf omschrijft. Dat zijn deze vloeren; laminaat en pvc-vloeren met namen als Charmant, Gezellig, Elegant en Robuust. Kiest u voor een vloer van Douwes Dekker, dan heeft u altijd een kwalitatieve vloer tegen een aantrekkelijke prijs.

Ruim aanbod vloeren

Een vloer bepaalt in grote mate de sfeer in huis, en met deze vloeren kunt u altijd de sfeer creƫren die u wenst. Elke vloer heeft een uniek karakter dankzij de speciale uitstraling. Of u nu strak of stoer wenst, robuust of elegant, modern of klassiek of subtiel of overdadig. Zowel in laminaat als pvc heeft Douwes Dekker een ruim aanbod. En dat aanbod vindt u terug in onze collectie.

Laminaatvloeren van Douwes Dekker

Het laminaat van Douwes Dekker is beschikbaar in zes collecties met elk weer verschillende decors. De collecties verschillen onderling in dikte, breedte en lengte. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor extra breed, 24,3 cm, of juist extra lang, 220 cm, kiezen. Net wat u wenst. Het laminaat heeft diverse dessins en sommige zijn zo natuurgetrouw dat ze niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

PVC-vloeren van Douwes Dekker

De pvc-vloeren van Douwes Dekker zijn er in drie verschillende series. Elk heeft een zodanige structuur in de toplaag dat het nauwelijks te onderscheiden is van een echte houten of stenen vloer. De collecties bevatten trendy decors, moderne en antieke houten dessins en een stenen-look. Het pvc is met een kliksysteem eenvoudig te leggen of kan rechtstreeks op de ondergrond worden geplakt. En de kurklaag op de onderzijde van sommige series zorgt voor een optimale demping van geluid en een maximaal loopcomfort.

Voordelen van Douwes Dekker vloeren

De vloeren van Douwes Dekker bieden meerdere voordelen:

  • Garantie van 20 jaar
  • Krasbestendig en slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
  • Eenvoudig te leggen
  • Antistatisch 

Douwes Dekker bij Vloooer

Wilt u de vloeren van Douwes Dekker eens zelf bekijken en zien wat past in uw interieur? Kom dan langs bij Vloooer voor de complete collectie in zowel Amsterdam Zuidoost  als Houten.