Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

FLOORLIFE LAMINAAT VLOEREN

TOPKWALITEIT VAN FLOORLIFE LAMINAAT

Degelijke topkwaliteit, dat zijn de vloeren van Floorlife Laminaat. Floorlife Laminaat vloer laat zich relatief eenvoudig verwerken, is eenvoudig in onderhoud, is zeer goed bestand tegen krassen en laat zich gemakkelijk reinigen.

LAMINAAT VAN FLOORLIFE

In de Floorlife Laminaat collectie zitten zeer natuurgetrouwe en betaalbare laminaatdecors, waarbij het reliƫf van de plank zelfs overeenkomt met de print. Wilt u een rustige, of juist heel rustieke uitstraling? Hebben we! U zoekt juist een tegeldecor? Maar dan wel prettig in onderhoud en vriendelijk voor de kinderen zegt u? Hebben we ook, want in de Floorlife collectie zijn tevens diverse tegel of beton look vloeren opgenomen, ook met natuurgetrouwe oppervlakte structuren. Laat u verrassen door de Floorlife laminaat collectie!

FLOORLIFE LAMINAAT BIJ VLOOOER

In onze beide showrooms vindt u de aansprekende collectie vloeren van Floorlife Laminaat. Komt u bij ons langs dan helpen wij u graag een keuze te maken die past bij uw wensen en smaak. Vloooer vindt u zowel in Amsterdam Zuidoost vlakbij de Ikea en Praxis als in Houten, langs de A27.