Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

LAMETT VLOEREN

TOPKWALITEIT VAN LAMETT

Degelijke topkwaliteit, dat zijn de vloeren van Lamett. Voor wie graag laminaat of parket van een hoogstaand merk wil aankopen, moet zeker stilstaan bij de Lamett vloeren.. Van Lamett verkopen wij laminaat en houten vloeren. Lamett heeft een uitgebreid gamma van parketvloeren en laminaatvloeren van hoogstaande kwaliteit en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren/decors.

LAMINAAT VAN LAMETT

Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Lamett een serie laminaat vloeren die zeer bijzonder zijn. Deze Lamett laminaat serie genaamd Vintage Design is niet van echt hout te onderscheiden. Het laminaat van Lamett heeft een zeer opvallende structuur, decor en uitstraling, maar het leg systeem niet onbelangrijk. Een eenvoudiger legsysteem is niet op de markt verkrijgbaar. Dit laminaat van Lamett heeft namelijk een Tightl systeem, ideaal voor makkelijk en snel leggen van een vloer.

HOUTEN VLOEREN VAN LAMETT

Naast de laminaat series heeft Lamett een uitgebreid programma aan houten vloeren, in de verschillende series als Farm, Country, Barn, Atlanta, New-York, Cuba kunt u verschillende afwerkingen als lak en olie terug vinden als ook G5 klik systeem. Ook is er een serie met extra brede vloerdelen en extra smalle vloerdelen daarnaast heeft Lamett een budgetvriendelijke serie.

LAMETT BIJ VLOOOER

In onze beide showrooms vindt u de aansprekende collectie vloeren van Lamett. Komt u bij ons langs dan helpen wij u graag een keuze te maken die past bij uw wensen en smaak. Vloooer vindt u zowel in Amsterdam Zuidoost vlakbij de Ikea en Praxis als in Houten, langs de A27.