Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Meister vloeren

Topkwaliteit van Meister

Degelijke topkwaliteit, dat zijn de vloeren van Meister. Niet zo vreemd als je weet dat het een Duits merk is. Van Meister verkopen wij laminaat en houten vloeren. Met veel verschillende desingtrends en een breed gamma aan kleuren.

Houten vloeren van Meister; Lindura vloeren

De houten vloeren van Meister, ook bekend als Lindura vloeren, zijn geïnspireerd door internationale trends in wonen en materiaalkeuze. Zodat u altijd een vloer kunt kiezen die de stabiele factor in uw interieur zal vormen en past bij de woonstijl die zich door de jaren heen wijzigt. Een houten vloer is immers niet iets wat u elk jaar vernieuwt, en dat is bij de vloeren van Meister ook niet nodig. Of u nu een harmonisch of sterk contrasterend interieur wenst, de vloer combineert altijd goed en blijft jarenlang mooi. Deze houten vloeren komen in diverse collecties en kunnen in veel stijlen gelegd worden.

Laminaat van Meister

Het laminaat van Meister is verdeeld in een drietal kleurencollecties. Daarmee bepaalt u de basissfeer in uw interieur. Van licht laminaat waarmee uw vloer een rustige basis vormt in uw interieur tot volle, donkere tinten laminaat die chic en opvallend zijn en uw huis of project juist een krachtig accent geven. Net als met de houten vloeren is het bij laminaat van Meister de kunst om een keuze te maken. En daar helpen wij u graag bij.

Meister bij Vloooer

In onze beide showrooms vindt u de aansprekende collectie vloeren van Meister. Komt u bij ons langs dan helpen wij u graag een keuze te maken die past bij uw wensen en smaak. Vloooer vindt u zowel in Amsterdam Zuidoost vlakbij de Ikea en Praxis als in Houten, langs de A27.