Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Vloeren van Quick-Step

Quick-Step bij Vloooer

Quick-Step is een van de topmerken in vloeren. En dus is het niet meer dan logisch dat u laminaat, pvc en parket van Quick-Step bij Vloooer vindt. Zowel in onze winkel in Amsterdam Zuidoost als in Houten hebben wij voor u de gehele collectie Quick-Step-vloeren. Komt u ze eens zelf bekijken?

Uitgebreide collectie van Quick-Step

Quick-Step heeft een uitgebreide collectie designvloeren van uitstekende kwaliteit die snel en gemakkelijk gelegd kunnen worden en heel aantrekkelijk geprijsd zijn. Vloooer is een Master Installer van Quick-Step; wij mogen deze vloeren ook leggen en kunnen daar een leggarantie van 2 jaar op geven. 

Laminaat van Quick-Step

Laminaat van Quick-Step is niet zomaar laminaat. Grote vloertegels en een eigen look, plankenvloeren met of zonder V-groef, extra brede planken, lange en brede waterafstotende planken met voegen, scheepsvloeren of tegeldessins met een oppervlaktestructuur. En dat is nog maar een greep uit het aanbod. Voor elke ruimte in uw huis, voor elke woonstijl en elke smaak is er een laminaatvloer van Quick-Step. En dat laminaat vindt u gewoon bij ons.

PVC-vloeren van Quick-Step

De pvc-vloeren van Quick-Step zijn luxe vinylvloeren. Met een trendy design, verschillende kleuren en houtstructuren is er altijd iets naar uw zin. En zoals u van pvc kunt verwachten zijn ook deze vloeren zacht, warm, dempend en waterdicht. Ideaal dus voor een badkamer of keuken. Het handige kliksysteem laat deze pvc-vloeren gemakkelijk plaatsen. De vloeren zijn beschermd met een unieke PU-toplaag waardoor vuil, krassen en vlekken geen kans krijgen. Geen wonder dus dat u van Quick-Step 20 jaar garantie op de pvc-vloeren krijgt.

Parket van Quick-Step

Het parket van Quick-Step bestaat uit een breed aanbod van houten planken. Extra lang, extra breed en extra dik, het is allemaal mogelijk. In een levendige of authentieke look of juist een gerenoveerde uitstraling met verweerde randen, gebarsten knopen en zaagsneden voor een uniek karakter. Wilt u een houten vloer van bijzondere schoonheid? Kom dan eens kijken wat de collectie van Quick-Step allemaal voor u in petto heeft.