Bezoek onze winkels!

Amsterdam: 020 - 452 97 95 Facebook vestiging Amsterdam
Houten: 030 - 744 05 15 Facebook vestiging Houten

Wicanders vloeren van kurk en pvc

Ook hout (zie parquet, kentuckuy en victoria in het assortiment)

Uniek comfort in Wicanders vloeren

Wicanders is hèt merk als het om vloeren van kurk gaat. En juist het unieke comfort dat dit natuurproduct heeft, maakt dat het ook een ideale combinatie vormt met pvc-vloeren. 

Kurken vloeren

De kurken vloeren van Wicanders zijn duurzaam en bijzonder comfortabel. De natuurlijke kwaliteiten van kurk, geluidsisolerend, warmtedoorlatend, schokbesteding en flexibel, creëren deze ideale vloer. Ideaal voor thuis en in projecten als dans- of yogastudio’s, winkels en op kantoor.

Houten vloeren van Wicanders

Natuurlijke vloerbedekking, dat is de beste omschrijving voor de houten vloeren van Wicanders. Uit deze unieke serie houten vloeren vindt u bij Vlooer de collecties Kentucky en Victoria. In verschillende kleuren en dessins met een karakteristieke charme of juist een historische sfeer. Beide collecties zijn duurzaam verkregen eenvoudig te leggen

PVC-vloeren met kurk

Met kurk als tussenlaag levert Wicanders nu ook pvc-vloeren, of vloeren van vinyl zoals zij dat zelf noemen. Met luxe dessins op het unieke comfort van kurk heeft u een natuurlijke structuur op de grond die uw interieur sfeervol, comfortabel en warm maakt. De pvc-vloeren met een tussenlaag van kurk zijn zachter dan hout maar steviger dan tapijt, ze geven meer warmte door de unieke thermische eigenschap van kurk en dempen op een natuurlijke wijze het geluid. Daarbij zijn ze ook erg comfortabel om op te lopen doordat het materiaal van nature heel flexibel is.

Wicanders bij Vloooer

Het spreekt voor zich dat een merk als Wicanders ook bij Vloooer te koop is. Wilt u zelf zien hoe de bijzondere eigenschappen van kurk zich perfect laten combineren met design en comfort? Kom dan eens bij ons langs in Amsterdam Zuidoost of in Houten. Onze vloerspecialist laat u het comfort van Wicanders graag zelf ervaren.